POVESTEA NOASTRĂ

Cabinetul de Avocat ,,Stan Elisabeta” oferă consultanţă juridică şi reprezentare în faţa instanţelor din România, pentru investitorii locali şi străini din domeniul imobiliar, de construcţii şi HoReCa.
Oferim asistenţă clienţilor noştri în activitatea lor de zi cu zi şi pentru proiecte specifice, ajutându-i să fie în conformitate cu legislaţia în vigoare şi minimizându-le expunerea la riscuri.

Viziunea noastră

Viziunea Cabinetului de Avocatură Elisabeta Stan este aceea de a fi un cabinet de elită în România prin furnizarea de servicii juridice calitative şi personalizate în domeniul drepturilor afacerilor.
Continuăm să învăţăm şi să ne îmbunătăţim aptitudinile pentru a satisface nevoile clienţilor noştri, care sunt în continuă schimbare.
Alegem întotdeauna ce este mai bun şi mai favorabil pentru abordarea activităţii clienţilor noştri, şi nu ce este mai uşor pentru noi.
Ne construim reputaţia depăşind de fiecare dată aşteptările clienţilor noştri şi îmbunătăţindu-ne procedurile de cercetare, prin găsirea de soluţii şi rezolvarea de proiecte.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să ne ajutăm clienţii să îşi atingă obiectivele, oferind servicii juridice competente, eficiente și rentabile financiar.
Reuşim să ne alegem clienţii în funcţie de atitudinea lor, şi nu în funcţie de mărime, categorie sau potenţial financiar.
Valorile noastre sunt: integritate, stabilitate, comunicare, educaţie, muncă în echipă, recunoştinţă.

Abordarea noastră

Clienţii noştri caută soluţii complexe pentru provocările lor, ce deseori necesită atenţia şi aptitudinile unei echipe multidisciplinare.

Prin urmare, abordăm proiecte complexe folosind o metodă inovativă ce combină expertiza consultanţilor noştri juridici cu o varietate de alte servicii financiare, notariale, traduceri, imobiliare şi cadastrale.

Obiectivul nostru este să reinventăm experienţa clienţilor noştri, investind o cantitate substanţială de timp în înţelegerea obiectivelor de afaceri ale acestora şi în personalizarea celor mai bune soluţii pentru aceştia.

poza-mica-1
poza-mica-2
poza-mica-6
poza-mica-7
accounting
poza-mica-4
poza-mica-3

Dedicaţi Excelenţei

Feedback-ul clienţilor noştri

Bulevardul Ion Mihalache,125, Sector 1, Bucuresti

0733.068.916

office@lex.ro

Luni – Vineri

09:00 – 17:00