Imobiliare

Tranzacţii Imobiliare

Cabinet avocatură „Stan Elisabeta” acordă asistență şi reprezintă clienţii atât la achiziția, cât și la vânzarea proprietăților imobiliare, începând cu negocierea, redactarea scrisorilor de intenţie şi a contractelor ferme, realizarea due diligence-ului şi obţinerea finanţării necesare achiziției și până la încheierea tranzacţiei. Depunem toate diligențe pentru a ne asigura că aspectele de afaceri asociate cu fiecare tranzacţie sunt înţelese de clienţii noştri. Identificăm riscurile la care se expun odată cu achiziția/vânzarea fiecărui imobil și propunem soluțiile ce pot fi abordate pentru minimizarea riscurilor. În domeniile în care ne desfăşurăm activitatea, avocaţii noştri oferă reprezentare diligentă în fiecare etapă a unei tranzacţii imobiliare.

Închirierea Proprietăţilor Imobiliare

Cabinet Avocatură ,,Stan Elisabeta” asistă şi reprezintă proprietarii la închirierea locuinţelor, birourilor, magazinelor şi a altor complexe, precum şi chiriaşii la închirierea centrelor comerciale, a birourilor şi a altor locaţii.

De asemenea, acordăm reprezentare juridică în faţa instanţelor naţionale pentru protejarea şi apărarea drepturilor şi intereselor clienţilor noştri.

Dezvoltarea Proiectelor Imobiliare

Cabinet Avocatură „Stan Elisabeta” acordă consultanță dezvoltatorilor, investitorilor privaţi, fondurilor de investiţii ce dezvoltă proiecte imobiliare, începând cu achiziţia proprietăţii imobiliare, dezvoltarea şi finanţarea proiectelor imobiliare, vânzarea de proiecte imobiliare, proiecte de infrastructură, precum şi diferite probleme de reglementare legate de dezvoltarea proiectelor imobiliare incluzând, dar fără a se limita la obţinerea planurilor urbanistice, autorizaţiilor de mediu, de construire şi avizelor obligatorii ce trebuie obținute pe durata construcției.

Negociem şi redactăm contractele de antrepriză şi de proiectare, contractele de asociere în participațiune, contractele de prestări servicii, promisiunile de vânzare, contractele de vânzare-cumpărare.

Oferim clienților asistență în relaţia cu autorităţile publice, încercând întotdeauna să găsim un mod de a rezolva lucrurile cât mai repede posibil.